לןגן

בנטז' טוניסאי עם בשר אדום

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 09/10/2022 | 14:52
בנטז' טוניסאי עם בשר אדום

תקציר המתכון: מושלם לשבתות וחגים ולכל ימות השנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים למעבד מזון את הפטרוזיליה בצל ושום וטוחנים למצב בנוני

  2. 2)מוסיפים את התערובת לבשר ומערבבים עם הידיים

  3. 3) מוסיפים את התבלינים ושוב מערבבים

  4. 4)מטגנים עם מעט שמן את הכל מחבת עד להזהבה ועד שהכל ממש מבושל

  5. 5)מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים בצורת רולדה קטנה

  6. 4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה

  7. ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש

  8. וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה

  9. בהצלחה