ממלאים סיר במים, מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון, גריל עוף ומרתיחים מוסיפים את הברוקולי והכרובית ומבשלים מספר דקות שיתרככו (הברוקולי צריך פחות זמן מהכרובית) מסננים ומקררים .
3
מערבבים 3-4 כפות קמח עם מלח, פלפל שחור, כמון וגריל ושופכים על הכרובית והברוקולי ומקפיצים כדי שהקמח יעטוף מכל הצדדים.
4
טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם .
5
מטגנים בשמן עמוק וחם מכל הצדדים.
6
בתאבון.
1
מפרקים את הכרובית וברוקולי לפרחים.
2
ממלאים סיר במים, מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון, גריל עוף ומרתיחים מוסיפים את הברוקולי והכרובית ומבשלים מספר דקות שיתרככו (הברוקולי צריך פחות זמן מהכרובית) מסננים ומקררים .
3
מערבבים 3-4 כפות קמח עם מלח, פלפל שחור, כמון וגריל ושופכים על הכרובית והברוקולי ומקפיצים כדי שהקמח יעטוף מכל הצדדים.