תקציר המתכון: נשנוש תענוג
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מפרקים את הכרובית וברוקולי לפרחים
ממלאים סיר במים, מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון, גריל עוף ומרתיחים מוסיפים את הברוקולי והכרובית ומבשלים מספר דקות שיתרככו (הברוקולי צריך פחות זמן מהכרובית) מסננים ומקררים
מערבבים 3-4 כפות קמח עם מלח, פלפל שחור, כמון וגריל ושופכים על הכרובית והברוקולי ומקפיצים כדי שהקמח יעטוף מכל הצדדים
טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם
מטגנים בשמן עמוק וחם מכל הצדדים
בתאבון