- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חבילת בצק פילו אחרי הפשרה לילה שלם
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)מבשלים את הבטטה במים עד להתרככות מסננים ומרסקים .
-
2
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים לבטטות מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומקררים .
-
3
3)מניחים 2 עלה פילו על שולחן העבודה .
-
4
4) יוצקים על כל האורך מלית ומגלגלים ומגלגלים שנית בצורת חילזון .
-
5
מניחים רצועות של הייר אפייה סביב ומברישים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 כד 25 דקות.
1
1)מבשלים את הבטטה במים עד להתרככות מסננים ומרסקים .
2
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים לבטטות מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומקררים .
3
3)מניחים 2 עלה פילו על שולחן העבודה .
4
4) יוצקים על כל האורך מלית ומגלגלים ומגלגלים שנית בצורת חילזון .
5
מניחים רצועות של הייר אפייה סביב ומברישים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 כד 25 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים