אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,055
צפיות

שבלולי בצק פילו במילוי בטטה ובצל מטוגן

המתכון של
שבלולי בצק פילו במילוי בטטה ובצל מטוגן

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילת בצק פילו אחרי הפשרה לילה שלם
  • 3 פטטות גדולות
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 2 כפות אבקת בצל
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • ביצה טרופה למריחה
  • שומשום לפיזור
אופן ההכנה
  • 1

    1)מבשלים את הבטטה במים עד להתרככות מסננים ומרסקים .


  • 2

    2) מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים לבטטות מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומקררים .


  • 3

    3)מניחים 2 עלה פילו על שולחן העבודה .


  • 4

    4) יוצקים על כל האורך מלית ומגלגלים ומגלגלים שנית בצורת חילזון .


  • 5

    מניחים רצועות של הייר אפייה סביב ומברישים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 כד 25 דקות.


1

1)מבשלים את הבטטה במים עד להתרככות מסננים ומרסקים .


2

2) מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים לבטטות מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומקררים .


3

3)מניחים 2 עלה פילו על שולחן העבודה .


4

4) יוצקים על כל האורך מלית ומגלגלים ומגלגלים שנית בצורת חילזון .


5

מניחים רצועות של הייר אפייה סביב ומברישים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 כד 25 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים