לןגן

שבלולי בצק פילו במילוי בטטה ובצל מטוגן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 17/10/2021 | 12:35
שבלולי בצק פילו במילוי בטטה ובצל מטוגן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מבשלים את הבטטה במים עד להתרככות מסננים ומרסקים

  2. 2) מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים לבטטות מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומקררים

  3. 3)מניחים 2 עלה פילו על שולחן העבודה

  4. 4) יוצקים על כל האורך מלית ומגלגלים ומגלגלים שנית בצורת חילזון

  5. מניחים רצועות של הייר אפייה סביב ומברישים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 כד 25 דקות