אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

256
צפיות

כרוב במילוי בצל גמבה תפו"א, גזר ,בטטה ואורז ברוטב עגבניות

המתכון של
כרוב במילוי בצל גמבה תפו"א, גזר ,בטטה ואורז ברוטב עגבניות

טעים כל מילה מיותרת

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כרוב בינוני
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גמבה
  • 2 גזרים לקוביות
  • 1 תפו"א לקוביות
  • 1 בטטה קטנה
  • כוס אורז אחרי שטיפה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף כורכום
  • כף גדושה מרק עוף
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גמבה
  • כף דבש
  • כף מרק עוף
  • כף תבלין פילדלפיה
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 3 כוסות מים
  • למילוי::
  • מצרכים לרוטב::
אופן ההכנה
  • 1

    1)מבשלים את הכרוב במים רבע שעה ,.


  • 2

    מוציאים את ראש בעזרת סכין ומפרידים בעדינות את העלים ומעבירים למסננת.


  • 3

    2) בקערה מערבבים.


  • 4

    היטב את כל המצרכים .


  • 5

    שמים במרכז של כל עלה כף של התערבות וסוגרים את שני הצדדים ומגלגלים.


  • 6

    3) אופן ההכנת הרוטב:.


  • 7

    מחממים בסיר .


  • 8

    4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה .


  • 9

    4)מוסיםים כף גדושה מרק עוף .


  • 10

    כף דבש.


  • 11

    כף תבלין פילדלפיה .


  • 12

    2 כפות גדושות רסק עגבניות .


  • 13

    חצי כפית פלפל שחור גרוס .


  • 14

    כף מרק בצל .


  • 15

    2 כוסות מים .


  • 16

    כף פפריקה מתוקה .


  • 17

    ומבשלים כ5 דקות,.


  • 18

    5) מסדרים בסיר את הממולאים ומוסיפים עוד כוס מים ומבשלים כ שעה על אש נמוכה.


1

1)מבשלים את הכרוב במים רבע שעה ,.


2

מוציאים את ראש בעזרת סכין ומפרידים בעדינות את העלים ומעבירים למסננת.


3

2) בקערה מערבבים.


4

היטב את כל המצרכים .


5

שמים במרכז של כל עלה כף של התערבות וסוגרים את שני הצדדים ומגלגלים.


6

3) אופן ההכנת הרוטב:.


7

מחממים בסיר .


8

4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה .


9

4)מוסיםים כף גדושה מרק עוף .


10

כף דבש.


11

כף תבלין פילדלפיה .


12

2 כפות גדושות רסק עגבניות .


13

חצי כפית פלפל שחור גרוס .


14

כף מרק בצל .


15

2 כוסות מים .


16

כף פפריקה מתוקה .


17

ומבשלים כ5 דקות,.


18

5) מסדרים בסיר את הממולאים ומוסיפים עוד כוס מים ומבשלים כ שעה על אש נמוכה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים