לןגן

כרוב במילוי בצל גמבה תפו"א, גזר ,ואורז ברוטב עגבניות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/08/2021 | 08:00
כרוב במילוי בצל גמבה תפו"א, גזר ,ואורז ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: טעים כל מילה מיותרת

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. 1)מבשלים את הכרוב במים רבע שעה ,

  2. מוציאים את ראש בעזרת סכין ומפרידים בעדינות את העלים ומעבירים למסננת

  3. 2) בקערה מערבבים

  4. היטב את כל המצרכים

  5. שמים במרכז של כל עלה כף של התערבות וסוגרים את שני הצדדים ומגלגלים

  6. 3) אופן ההכנת הרוטב:

  7. מחממים בסיר

  8. 4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה

  9. 4)מוסיםים כף גדושה מרק עוף

  10. כף דבש

  11. כף תבלין פילדלפיה

  12. 2 כפות גדושות רסק עגבניות

  13. חצי כפית פלפל שחור גרוס

  14. כף מרק בצל

  15. 2 כוסות מים

  16. כף פפריקה מתוקה

  17. ומבשלים כ5 דקות,

  18. 5) מסדרים בסיר את הממולאים ומוסיפים עוד כוס מים ומבשלים כ שעה על אש נמוכה