- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
חצי כפית תבלין צ'ילי גרוס/פלדלפיה
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ראשית את התפוחי אדמה נקלף ונחתוך לרבעים..
-
2
נרתיח על הגז בסיר עם מים ..כורכום ומלח כ 7 דקות לריכוך קל..נסנן במסננת ונקרר. .
-
3
נניח את התפוחי האדמה בתבנית תנור מרופדת בניר אפייה ,את הקרונפלור נפזר על התפוחי האדמה ונערבב בעדינות נוסיף את יתרת התבלינים וענף רוזמרין ..נערבב בעדינות ..
-
4
נאפה בחום גבוהה מדף עליון .
-
5
220 מעלות עד להזהבה ..
-
6
**ניתן להוסיף קוביות בטטה ללא צורך בהרתחה ** .
-
7
יוצא שיגעוןןן באהבה אילנית בניזרי 💞.
1
ראשית את התפוחי אדמה נקלף ונחתוך לרבעים..
2
נרתיח על הגז בסיר עם מים ..כורכום ומלח כ 7 דקות לריכוך קל..נסנן במסננת ונקרר. .
3
נניח את התפוחי האדמה בתבנית תנור מרופדת בניר אפייה ,את הקרונפלור נפזר על התפוחי האדמה ונערבב בעדינות נוסיף את יתרת התבלינים וענף רוזמרין ..נערבב בעדינות ..
4
נאפה בחום גבוהה מדף עליון .
5
220 מעלות עד להזהבה ..
6
**ניתן להוסיף קוביות בטטה ללא צורך בהרתחה ** .
7
יוצא שיגעוןןן באהבה אילנית בניזרי 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים