אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

12,169
צפיות

תפו"א אפויים קריספים

המתכון של
תפו"א אפויים קריספים

נחטפים כמו גרעינים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 תפו"א גדולים מקולפים
  • כף קרונפלור
  • 2 כפות שמן זית
  • כף שטוחה מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית תבלין צ'ילי גרוס/פלדלפיה
  • חצי כפית פפריקה
  • ענף רוזמרין
  • רבע כפית כורכום
  • חצי כפית מלח
  • תבלינים לאפייה::
  • תבלינים לרתיחה::
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית את התפוחי אדמה נקלף ונחתוך לרבעים..


  • 2

    נרתיח על הגז בסיר עם מים ..כורכום ומלח כ 7 דקות לריכוך קל..נסנן במסננת ונקרר. .


  • 3

    נניח את התפוחי האדמה בתבנית תנור מרופדת בניר אפייה ,את הקרונפלור נפזר על התפוחי האדמה ונערבב בעדינות נוסיף את יתרת התבלינים וענף רוזמרין ..נערבב בעדינות ..


  • 4

    נאפה בחום גבוהה מדף עליון .


  • 5

    220 מעלות עד להזהבה ..


  • 6

    **ניתן להוסיף קוביות בטטה ללא צורך בהרתחה ** .


  • 7

    יוצא שיגעוןןן באהבה אילנית בניזרי 💞.


1

ראשית את התפוחי אדמה נקלף ונחתוך לרבעים..


2

נרתיח על הגז בסיר עם מים ..כורכום ומלח כ 7 דקות לריכוך קל..נסנן במסננת ונקרר. .


3

נניח את התפוחי האדמה בתבנית תנור מרופדת בניר אפייה ,את הקרונפלור נפזר על התפוחי האדמה ונערבב בעדינות נוסיף את יתרת התבלינים וענף רוזמרין ..נערבב בעדינות ..


4

נאפה בחום גבוהה מדף עליון .


5

220 מעלות עד להזהבה ..


6

**ניתן להוסיף קוביות בטטה ללא צורך בהרתחה ** .


7

יוצא שיגעוןןן באהבה אילנית בניזרי 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים