לןגן

תפו"א אפויים קריספים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/01/2021 | 15:40
תפו"א אפויים קריספים

תקציר המתכון: נחטפים כמו גרעינים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית את התפוחי אדמה נקלף ונחתוך לרבעים.

  2. נרתיח על הגז בסיר עם מים ..כורכום ומלח כ 7 דקות לריכוך קל..נסנן במסננת ונקרר.

  3. נניח את התפוחי האדמה בתבנית תנור מרופדת בניר אפייה ,את הקרונפלור נפזר על התפוחי האדמה ונערבב בעדינות נוסיף את יתרת התבלינים וענף רוזמרין ..נערבב בעדינות .

  4. נאפה בחום גבוהה מדף עליון

  5. 220 מעלות עד להזהבה .

  6. **ניתן להוסיף קוביות בטטה ללא צורך בהרתחה **

  7. יוצא שיגעוןןן באהבה אילנית בניזרי 💞