אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,507
צפיות

חומוס ובורגול ובצל

המתכון של
חומוס  ובורגול ובצל

יאמי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 בצל פרוס
  • 2 כוסות גרגרי חומוס
  • 1 כוס בורגול עבה
  • משרים את הבורגול
  • במים רותחים כחצי שעה
  • מסננים ושוטפים
  • החומוס בושל חצי בישול
  • חולק לשקיות והוקפא
  • את החומוס משרים
  • במים רותחים כחצי שעה
  • מסננים ושוטפים
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים סיר עם .


  • 2

    2 כפות שמן.


  • 3

    מוסיפים את הבצל.


  • 4

    מטגנים להשחמה קלה.


  • 5

    מוסיפים את החומוס.


  • 6

    מערבבים מס' דקות.


  • 7

    מתבלים ב.


  • 8

    חצי כף כורכום.


  • 9

    קורט פלפל שחור.


  • 10

    כפית מלח.


  • 11

    מערבבים ומוסיפים .


  • 12

    מים בגובה החומוס והבצל.


  • 13

    מבשלים כ20 דקות.


  • 14

    להתרככות החומוס.


  • 15

    מוסיפים את הבורגול.


  • 16

    מערבבים וממשיכים.


  • 17

    כ10 דקות.


  • 18

    בודקים את .


  • 19

    התרככות החומוס.


  • 20

    אם עדין לא מוכן.


  • 21

    מבשלים.


  • 22

    5/10 דקות נוספות.


1

מחממים סיר עם .


2

2 כפות שמן.


3

מוסיפים את הבצל.


4

מטגנים להשחמה קלה.


5

מוסיפים את החומוס.


6

מערבבים מס' דקות.


7

מתבלים ב.


8

חצי כף כורכום.


9

קורט פלפל שחור.


10

כפית מלח.


11

מערבבים ומוסיפים .


12

מים בגובה החומוס והבצל.


13

מבשלים כ20 דקות.


14

להתרככות החומוס.


15

מוסיפים את הבורגול.


16

מערבבים וממשיכים.


17

כ10 דקות.


18

בודקים את .


19

התרככות החומוס.


20

אם עדין לא מוכן.


21

מבשלים.


22

5/10 דקות נוספות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים