לןגן

חומוס ובורגול ובצל

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 15/01/2021 | 18:38
חומוס  ובורגול ובצל

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם

  2. 2 כפות שמן

  3. מוסיפים את הבצל

  4. מטגנים להשחמה קלה

  5. מוסיפים את החומוס

  6. מערבבים מס' דקות

  7. מתבלים ב

  8. חצי כף כורכום

  9. קורט פלפל שחור

  10. כפית מלח

  11. מערבבים ומוסיפים

  12. מים בגובה החומוס והבצל

  13. מבשלים כ20 דקות

  14. להתרככות החומוס

  15. מוסיפים את הבורגול

  16. מערבבים וממשיכים

  17. כ10 דקות

  18. בודקים את

  19. התרככות החומוס

  20. אם עדין לא מוכן

  21. מבשלים

  22. 5/10 דקות נוספות