אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

866
צפיות

תפוחי אדמה קריספיים במיוחד

המתכון של
תפוחי אדמה קריספיים במיוחד

תפוחי אדמה קריספיים שלא תפסיקו לאכול

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כמה יחידות תפוחי אדמה
  • מלח
  • פלפל
אופן ההכנה
  • 0

    בשלו את תפוחי האדמה בסיר עם מים עד להתרככות .


  • 1

    לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות .


  • 2

    למלא סיר עם שמן עמוק ולטגן את התפוחי אדמה .


  • 3

    להוציא מהשמן ולהניח על מסננת ,ע"מ שישארו קריספיים .


  • 4

    לתבל במלח ופלפל ,ולהגיש לצד מטבלים אהובים 🍟🍟.


0

בשלו את תפוחי האדמה בסיר עם מים עד להתרככות .


1

לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות .


2

למלא סיר עם שמן עמוק ולטגן את התפוחי אדמה .


3

להוציא מהשמן ולהניח על מסננת ,ע"מ שישארו קריספיים .


4

לתבל במלח ופלפל ,ולהגיש לצד מטבלים אהובים 🍟🍟.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים