לןגן

תפוחי אדמה קריספיים במיוחד

מאת: אפרת ושדי, פורסם: 13/12/2020 | 18:29
תפוחי אדמה קריספיים במיוחד

תקציר המתכון: תפוחי אדמה קריספיים שלא תפסיקו לאכול

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשלו את תפוחי האדמה בסיר עם מים עד להתרככות

  2. לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות

  3. למלא סיר עם שמן עמוק ולטגן את התפוחי אדמה

  4. להוציא מהשמן ולהניח על מסננת ,ע"מ שישארו קריספיים

  5. לתבל במלח ופלפל ,ולהגיש לצד מטבלים אהובים 🍟🍟