אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

467
צפיות

בטטות צלויות בשמן זית וסילאן

המתכון של
בטטות צלויות בשמן זית וסילאן

בטטות צלויות בשמן זית וסילאן

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בטטה 5 יח' חתוכות לחצי ותפוחי אדמה 4 יח' חתוכות לחצי עם כוס שמן זית, סילאן 4 כפות ו 4 עלי קורנית טריים
  • לתבל לפי שיקול דעתכם בפלפל גרוס מלח גס❤❤סיון מלול❤❤ לערבב הכל ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. לכסות בנייר כסף ולאפות 40 דק' עם נייר ולאחר מכן להסיר ולתת להם השחמה יפה תוך המשך אפייה❤❤סיון מלול❤❤
אופן ההכנה
  • 0

    למעלה.


0

למעלה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים