בטטות צלויות בשמן זית וסילאן
מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 29/09/2020 | 10:36
תקציר המתכון:
בטטות צלויות בשמן זית וסילאן
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
בטטה 5 יח' חתוכות לחצי ותפוחי אדמה 4 יח' חתוכות לחצי עם כוס שמן זית, סילאן 4 כפות ו 4 עלי קורנית טריים
-
לתבל לפי שיקול דעתכם בפלפל גרוס מלח גס❤❤סיון מלול❤❤ לערבב הכל ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. לכסות בנייר כסף ולאפות 40 דק' עם נייר ולאחר מכן להסיר ולתת להם השחמה יפה תוך המשך אפייה❤❤סיון מלול❤❤
אופן הכנה
-
למעלה