אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

292
צפיות

תפו"א בתנור

המתכון של
תפו"א בתנור

אין יותר קל מהמתכון הזה... מתאים לצד כל ארוחה בשרית טובה... קלי קלות...

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 בטטות
  • 10 תפו"א
  • 4 עגבניות
  • 4 בצל
  • כפית מלח
  • כפית אבקת מרק עוף
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית גדושה כורכום
  • 1/4 כפית פפריקה מתוקה (רק בשביל הצבע)
  • 2 כפות טימין/אורגנו
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף תפו"א, בטטה, עגבנייה ובצל.


  • 2

    לחתוך לצורת סירה, לערבב בקערה עם כל התבלינים.


  • 3

    להניח יפה בתבנית, ולשפוך את המים בתחתית התבנית בצורה שלא יוריד את התבלינים.


  • 4

    לפזר מעל עוד קצת טימין.


  • 5

    לכסות בנייר כסף, לאפות בחום 180 מעלות טורבו כ-שעה וחצי עד שעתיים .


  • 6

    בחצי שעה האחרונה אפשר להוריד את הנייר כסף ולכוון על גריל על מנת ליצור קרספיות.


  • 7

    ( לא צילמתי תוצאה סופית, משום שהוכן ביום שישי לכבוד שבת, אבל יוצא פצצות ).


1

לקלף תפו"א, בטטה, עגבנייה ובצל.


2

לחתוך לצורת סירה, לערבב בקערה עם כל התבלינים.


3

להניח יפה בתבנית, ולשפוך את המים בתחתית התבנית בצורה שלא יוריד את התבלינים.


4

לפזר מעל עוד קצת טימין.


5

לכסות בנייר כסף, לאפות בחום 180 מעלות טורבו כ-שעה וחצי עד שעתיים .


6

בחצי שעה האחרונה אפשר להוריד את הנייר כסף ולכוון על גריל על מנת ליצור קרספיות.


7

( לא צילמתי תוצאה סופית, משום שהוכן ביום שישי לכבוד שבת, אבל יוצא פצצות ).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים