לןגן

תפו"א בתנור

מאת: מרים טויזר, פורסם: 31/07/2020 | 12:09
תפו"א בתנור

תקציר המתכון: אין יותר קל מהמתכון הזה... מתאים לצד כל ארוחה בשרית טובה... קלי קלות...

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף תפו"א, בטטה, עגבנייה ובצל

  2. לחתוך לצורת סירה, לערבב בקערה עם כל התבלינים

  3. להניח יפה בתבנית, ולשפוך את המים בתחתית התבנית בצורה שלא יוריד את התבלינים

  4. לפזר מעל עוד קצת טימין

  5. לכסות בנייר כסף, לאפות בחום 180 מעלות טורבו כ-שעה וחצי עד שעתיים

  6. בחצי שעה האחרונה אפשר להוריד את הנייר כסף ולכוון על גריל על מנת ליצור קרספיות

  7. ( לא צילמתי תוצאה סופית, משום שהוכן ביום שישי לכבוד שבת, אבל יוצא פצצות )