אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

29,430
צפיות

צ'יפס אפוי קריספי

המתכון של
צ'יפס אפוי קריספי

וואו אף אחד לא יאמין שלא טיגנתם בשמן

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 10 תפו"א קטנים עם הקליפה
  • רבע כוס שמן זית
  • כף קרונפלור חובה !
  • מאת אילנית בניזרי
  • חצי כפית כורכום
  • כף מלח גס
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית את התפו"א נפרוס לעיגולים נכניס לסיר ונמלא מים עד לכיסוי התפו"א ..נרתיח על הגז מרגע שהמים מבעבעים 5 דקות ולסנן ! .


  • 2

    נניח את התפוחי אדמה בתבנית תנור עם נייר אפייה וניתן להם להתקרר ולהתייבש .


  • 3

    ניקח כף קרונפלור נפזר על התפוחי אדמה ונערבב היטב ! הקרונפלור יוצר את הקריספיות !!.


  • 4

    ניקח קערית קטנה נניח כורכום ושמן זית נערבב היטב .


  • 5

    נבריש את תפוחי האדמה בשמן היטב .


  • 6

    נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.


  • 7

    נאפה בחום 230 מעלות שחומם מראש מדף שני מלמעלה !! .


  • 8

    ברגע שמזהיב נהפוך את התפוחי אדמה עד להזהבה .


  • 9

    יוצא קריספי שלמותתתתתת.


  • 10

    * ניתן להוסיף לתיבול צ'ילי גרוס או רוזמרין...טימין.


  • 11

    בהצלחה רבה אילנית בניזרי 💕.


1

ראשית את התפו"א נפרוס לעיגולים נכניס לסיר ונמלא מים עד לכיסוי התפו"א ..נרתיח על הגז מרגע שהמים מבעבעים 5 דקות ולסנן ! .


2

נניח את התפוחי אדמה בתבנית תנור עם נייר אפייה וניתן להם להתקרר ולהתייבש .


3

ניקח כף קרונפלור נפזר על התפוחי אדמה ונערבב היטב ! הקרונפלור יוצר את הקריספיות !!.


4

ניקח קערית קטנה נניח כורכום ושמן זית נערבב היטב .


5

נבריש את תפוחי האדמה בשמן היטב .


6

נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס.


7

נאפה בחום 230 מעלות שחומם מראש מדף שני מלמעלה !! .


8

ברגע שמזהיב נהפוך את התפוחי אדמה עד להזהבה .


9

יוצא קריספי שלמותתתתתת.


10

* ניתן להוסיף לתיבול צ'ילי גרוס או רוזמרין...טימין.


11

בהצלחה רבה אילנית בניזרי 💕.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים