לןגן

צ'יפס אפוי קריספי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 23/06/2020 | 13:16
צ'יפס אפוי קריספי

תקציר המתכון: וואו אף אחד לא יאמין שלא טיגנתם בשמן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית את התפו"א נפרוס לעיגולים נכניס לסיר ונמלא מים עד לכיסוי התפו"א ..נרתיח על הגז מרגע שהמים מבעבעים 5 דקות ולסנן !

  2. נניח את התפוחי אדמה בתבנית תנור עם נייר אפייה וניתן להם להתקרר ולהתייבש

  3. ניקח כף קרונפלור נפזר על התפוחי אדמה ונערבב היטב ! הקרונפלור יוצר את הקריספיות !!

  4. ניקח קערית קטנה נניח כורכום ושמן זית נערבב היטב

  5. נבריש את תפוחי האדמה בשמן היטב

  6. נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס

  7. נאפה בחום 230 מעלות שחומם מראש מדף שני מלמעלה !!

  8. ברגע שמזהיב נהפוך את התפוחי אדמה עד להזהבה

  9. יוצא קריספי שלמותתתתתת

  10. * ניתן להוסיף לתיבול צ'ילי גרוס או רוזמרין...טימין

  11. בהצלחה רבה אילנית בניזרי 💕