אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

784
צפיות

תפוח אדמה אינדיאני

המתכון של
תפוח אדמה אינדיאני

הם לא הכי יפים, אבל מאוד טעימים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 8-12 תפוחי אדמה קטנים
  • 1 בצל מקולף
  • 3-4 שיני שום
  • סיר עם מים רותחים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • גריל עוף
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    שוטפים את תפוחי האדמה ושמים אותם בתוך סיר כשהם עם הקליפה.


  • 2

    מוסיפים לסיר בצל, שום ותבלינים.


  • 3

    מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, מסננים ומקררים קצת.


  • 4

    שמים ניר אפיה על תבנית ומניחים את תפוחי האדמה ומועכים אותם עם מועך פירה.


  • 5

    מורחים שמן על תפוחי האדמה ומתבלנים עם מלח, פלפל שחור וגריל עוף.


  • 6

    אופים בחום של 250 מעלות עד שתפוחי האדמה שחומים וקריספיים.


1

שוטפים את תפוחי האדמה ושמים אותם בתוך סיר כשהם עם הקליפה.


2

מוסיפים לסיר בצל, שום ותבלינים.


3

מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, מסננים ומקררים קצת.


4

שמים ניר אפיה על תבנית ומניחים את תפוחי האדמה ומועכים אותם עם מועך פירה.


5

מורחים שמן על תפוחי האדמה ומתבלנים עם מלח, פלפל שחור וגריל עוף.


6

אופים בחום של 250 מעלות עד שתפוחי האדמה שחומים וקריספיים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים