לןגן

תפוח אדמה אינדיאני

מאת: זהר מנדל, פורסם: 22/02/2020 | 17:44
תפוח אדמה אינדיאני

תקציר המתכון: הם לא הכי יפים, אבל מאוד טעימים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את תפוחי האדמה ושמים אותם בתוך סיר כשהם עם הקליפה

  2. מוסיפים לסיר בצל, שום ותבלינים

  3. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, מסננים ומקררים קצת

  4. שמים ניר אפיה על תבנית ומניחים את תפוחי האדמה ומועכים אותם עם מועך פירה

  5. מורחים שמן על תפוחי האדמה ומתבלנים עם מלח, פלפל שחור וגריל עוף

  6. אופים בחום של 250 מעלות עד שתפוחי האדמה שחומים וקריספיים