אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

595
צפיות

ריבת תופסים סיני

המתכון של
ריבת תופסים סיני

מאד כדי להכין את ריבה מאד טעים יאמי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חצי שקית סוכר לבן
  • וחצי לימון
  • וקינמון מקלות בארך מקלון 1
  • וגינגר חתיכה קטנה
  • וחצי כוס מיים
  • וגם אפשר תפוח שלם לא חייבי שהתפוז סיני נקי . לוקחים סיר שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים קרים עד כסוי התפוז ומרתחים עד שהמים רותחים . מחכים כמה דקות . לוקחים מסננית ושוטפים את התפוז סיני . עושים עוד פעם שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים מרתיחים מחכים כמה דקות ושופחים את המים . לפני שמים את התפוס סיני במים ומרתיחים לוקחים סכין ועושים פז לארוך התפוז . לוקחים על כל קילו תפוז סיני . חצי קילו סוכר . שמים את הסוכר עם חצי כוס מים על הגז ומרתיחים את הסוכר עד שהוא נמס . מוסיפים את התפוז סיני ומערבבים מידי פעם . שמים מיץ לימון שמים ג'נגר.מקלן קינמון. מנמיכים את האש. התפוז סיני צריך להיות רך . וגם בלי מים. אפשר גם להוסיף תפוח שלם לסיר. וכמה זמן בסיר שעתיים לשלוש שעות לפחות בתאבון יש לכם ריבה
אופן ההכנה
  • 1

    י שהתפוז סיני נקי . לוקחים סיר שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים קרים עד כסוי התפוז ומרתחים עד שהמים רותחים . מחכים כמה דקות . לוקחים מסננית ושוטפים את התפוז סיני . עושים עוד פעם שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים מרתיחים מחכים כמה דקות ושופחים את המים . לפני שמים את התפוס סיני במים ומרתיחים לוקחים סכין ועושים פז לארוך התפוז . לוקחים על כל קילו תפוז סיני . חצי קילו סוכר . שמים את הסוכר עם חצי כוס מים על הגז ומרתיחים את הסוכר עד שהוא נמס . מוסיפים את התפוז סיני ומערבבים מידי פעם . שמים מיץ לימון שמים ג'נגר.מקלן קינמון. מנמיכים את האש. התפוז סיני צריך להיות רך . וגם בלי מים. אפשר גם להוסיף תפוח שלם לסיר. וכמה זמן בסיר שעתיים לשלוש שעות לפחות בתאבון יש לכם ריבה.


1

י שהתפוז סיני נקי . לוקחים סיר שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים קרים עד כסוי התפוז ומרתחים עד שהמים רותחים . מחכים כמה דקות . לוקחים מסננית ושוטפים את התפוז סיני . עושים עוד פעם שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים מרתיחים מחכים כמה דקות ושופחים את המים . לפני שמים את התפוס סיני במים ומרתיחים לוקחים סכין ועושים פז לארוך התפוז . לוקחים על כל קילו תפוז סיני . חצי קילו סוכר . שמים את הסוכר עם חצי כוס מים על הגז ומרתיחים את הסוכר עד שהוא נמס . מוסיפים את התפוז סיני ומערבבים מידי פעם . שמים מיץ לימון שמים ג'נגר.מקלן קינמון. מנמיכים את האש. התפוז סיני צריך להיות רך . וגם בלי מים. אפשר גם להוסיף תפוח שלם לסיר. וכמה זמן בסיר שעתיים לשלוש שעות לפחות בתאבון יש לכם ריבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים