ריבת תופסים סיני
מאת: לילי דיגורקה, פורסם: 18/02/2020 | 19:49
תקציר המתכון:
מאד כדי להכין את ריבה מאד טעים יאמי
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חצי שקית סוכר לבן
-
וחצי לימון
-
וקינמון מקלות בארך מקלון 1
-
וגינגר חתיכה קטנה
-
וחצי כוס מיים
-
וגם אפשר תפוח שלם לא חייבי שהתפוז סיני נקי . לוקחים סיר שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים קרים עד כסוי התפוז ומרתחים עד שהמים רותחים . מחכים כמה דקות . לוקחים מסננית ושוטפים את התפוז סיני . עושים עוד פעם שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים מרתיחים מחכים כמה דקות ושופחים את המים . לפני שמים את התפוס סיני במים ומרתיחים לוקחים סכין ועושים פז לארוך התפוז . לוקחים על כל קילו תפוז סיני . חצי קילו סוכר . שמים את הסוכר עם חצי כוס מים על הגז ומרתיחים את הסוכר עד שהוא נמס . מוסיפים את התפוז סיני ומערבבים מידי פעם . שמים מיץ לימון שמים ג'נגר.מקלן קינמון. מנמיכים את האש. התפוז סיני צריך להיות רך . וגם בלי מים. אפשר גם להוסיף תפוח שלם לסיר. וכמה זמן בסיר שעתיים לשלוש שעות לפחות בתאבון יש לכם ריבה
אופן הכנה
-
י שהתפוז סיני נקי . לוקחים סיר שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים קרים עד כסוי התפוז ומרתחים עד שהמים רותחים . מחכים כמה דקות . לוקחים מסננית ושוטפים את התפוז סיני . עושים עוד פעם שמים את התפוז סיני בסיר שמים מים מרתיחים מחכים כמה דקות ושופחים את המים . לפני שמים את התפוס סיני במים ומרתיחים לוקחים סכין ועושים פז לארוך התפוז . לוקחים על כל קילו תפוז סיני . חצי קילו סוכר . שמים את הסוכר עם חצי כוס מים על הגז ומרתיחים את הסוכר עד שהוא נמס . מוסיפים את התפוז סיני ומערבבים מידי פעם . שמים מיץ לימון שמים ג'נגר.מקלן קינמון. מנמיכים את האש. התפוז סיני צריך להיות רך . וגם בלי מים. אפשר גם להוסיף תפוח שלם לסיר. וכמה זמן בסיר שעתיים לשלוש שעות לפחות בתאבון יש לכם ריבה