אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

820
צפיות

חטיף תפוחי אדמה להכנה במיקרוגל

המתכון של
חטיף תפוחי אדמה להכנה במיקרוגל

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תפוחי אדמה - 4 (שטופים עם קליפה)
  • שמן זית - 2 כפיות
  • מלח - ½ כפית
  • ספריי שמן - לשימון
אופן ההכנה
  • 1

    פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1 ס"מ לערך (או ½1 ס"מ, לפי העדפתכם)..


  • 2

    הכניסו לקערה קטנה שמן זית ומלח, ערבבו מעט, טבלו את פרוסות תפוחי האדמה בתערובת והניחו על צלחת אשר עמידה במיקרוגל, עליה ריססתם ספריי שמן קודם לכן..


  • 3

    הכניסו את הצלחת למיקרוגל, וחממו על חום גבוה במשך 3-2 דקות, או עד שתפוחי האדמה יקבלו גוון חום. אין צורך לכסות את הצלחת..


  • 4

    הפכו בזהירות את פרוסות תפוחי האדמה והמשיכו לחמם במשך 35 שניות עבור פרוסות תפוחי אדמה דקות, או 4-2 דקות לפרוסות עבות, או עד שיחלו להתקשות ולקבל גוון חום בצדדים. בשלב זה בדקו לעתים תכופות את תפוחי האדמה, כדי לוודא שהם לא מתייבשים או נשרפים..


  • 5

    הוציאו את הצלחת מהמיקרוגל, העבירו לקערה, הניחו לחטיפי תפוחי האדמה להתקרר והגישו. תוכלו לאחסן את השאריות בכלי אטום עד ל-3 ימים..


1

פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1 ס"מ לערך (או ½1 ס"מ, לפי העדפתכם)..


2

הכניסו לקערה קטנה שמן זית ומלח, ערבבו מעט, טבלו את פרוסות תפוחי האדמה בתערובת והניחו על צלחת אשר עמידה במיקרוגל, עליה ריססתם ספריי שמן קודם לכן..


3

הכניסו את הצלחת למיקרוגל, וחממו על חום גבוה במשך 3-2 דקות, או עד שתפוחי האדמה יקבלו גוון חום. אין צורך לכסות את הצלחת..


4

הפכו בזהירות את פרוסות תפוחי האדמה והמשיכו לחמם במשך 35 שניות עבור פרוסות תפוחי אדמה דקות, או 4-2 דקות לפרוסות עבות, או עד שיחלו להתקשות ולקבל גוון חום בצדדים. בשלב זה בדקו לעתים תכופות את תפוחי האדמה, כדי לוודא שהם לא מתייבשים או נשרפים..


5

הוציאו את הצלחת מהמיקרוגל, העבירו לקערה, הניחו לחטיפי תפוחי האדמה להתקרר והגישו. תוכלו לאחסן את השאריות בכלי אטום עד ל-3 ימים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים