פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1 ס"מ לערך (או ½1 ס"מ, לפי העדפתכם)..
2
הכניסו לקערה קטנה שמן זית ומלח, ערבבו מעט, טבלו את פרוסות תפוחי האדמה בתערובת והניחו על צלחת אשר עמידה במיקרוגל, עליה ריססתם ספריי שמן קודם לכן..
3
הכניסו את הצלחת למיקרוגל, וחממו על חום גבוה במשך 3-2 דקות, או עד שתפוחי האדמה יקבלו גוון חום. אין צורך לכסות את הצלחת..
4
הפכו בזהירות את פרוסות תפוחי האדמה והמשיכו לחמם במשך 35 שניות עבור פרוסות תפוחי אדמה דקות, או 4-2 דקות לפרוסות עבות, או עד שיחלו להתקשות ולקבל גוון חום בצדדים. בשלב זה בדקו לעתים תכופות את תפוחי האדמה, כדי לוודא שהם לא מתייבשים או נשרפים..
5
הוציאו את הצלחת מהמיקרוגל, העבירו לקערה, הניחו לחטיפי תפוחי האדמה להתקרר והגישו. תוכלו לאחסן את השאריות בכלי אטום עד ל-3 ימים..
1
פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1 ס"מ לערך (או ½1 ס"מ, לפי העדפתכם)..
2
הכניסו לקערה קטנה שמן זית ומלח, ערבבו מעט, טבלו את פרוסות תפוחי האדמה בתערובת והניחו על צלחת אשר עמידה במיקרוגל, עליה ריססתם ספריי שמן קודם לכן..
3
הכניסו את הצלחת למיקרוגל, וחממו על חום גבוה במשך 3-2 דקות, או עד שתפוחי האדמה יקבלו גוון חום. אין צורך לכסות את הצלחת..
4
הפכו בזהירות את פרוסות תפוחי האדמה והמשיכו לחמם במשך 35 שניות עבור פרוסות תפוחי אדמה דקות, או 4-2 דקות לפרוסות עבות, או עד שיחלו להתקשות ולקבל גוון חום בצדדים. בשלב זה בדקו לעתים תכופות את תפוחי האדמה, כדי לוודא שהם לא מתייבשים או נשרפים..
5
הוציאו את הצלחת מהמיקרוגל, העבירו לקערה, הניחו לחטיפי תפוחי האדמה להתקרר והגישו. תוכלו לאחסן את השאריות בכלי אטום עד ל-3 ימים..