לןגן

חטיף תפוחי אדמה להכנה במיקרוגל

מאת: איציק שלמה, פורסם: 12/11/2019 | 14:33
חטיף תפוחי אדמה להכנה במיקרוגל

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1 ס"מ לערך (או ½1 ס"מ, לפי העדפתכם).

  2. הכניסו לקערה קטנה שמן זית ומלח, ערבבו מעט, טבלו את פרוסות תפוחי האדמה בתערובת והניחו על צלחת אשר עמידה במיקרוגל, עליה ריססתם ספריי שמן קודם לכן.

  3. הכניסו את הצלחת למיקרוגל, וחממו על חום גבוה במשך 3-2 דקות, או עד שתפוחי האדמה יקבלו גוון חום. אין צורך לכסות את הצלחת.

  4. הפכו בזהירות את פרוסות תפוחי האדמה והמשיכו לחמם במשך 35 שניות עבור פרוסות תפוחי אדמה דקות, או 4-2 דקות לפרוסות עבות, או עד שיחלו להתקשות ולקבל גוון חום בצדדים. בשלב זה בדקו לעתים תכופות את תפוחי האדמה, כדי לוודא שהם לא מתייבשים או נשרפים.

  5. הוציאו את הצלחת מהמיקרוגל, העבירו לקערה, הניחו לחטיפי תפוחי האדמה להתקרר והגישו. תוכלו לאחסן את השאריות בכלי אטום עד ל-3 ימים.