- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את קליפת האבטיח היטב.
-
2
לאחר פריסת האבטיח משתמשים בקליפה ובס"מ מהפרי שנשאר (החלק האדום).
-
3
יש לחתוך את הקליפה לקוביות לפי הגודל הרצוי .
-
4
יש להכניס את הקליפות לתוך הכלי .
-
5
להוסיף 2 כפות מלח גדושות .
-
6
למלא מים עד 2 ס"מ משפת הכלי.
-
7
ומערבבים.
-
8
חותכים את שיני השום גס ומוסיפים לכלי.
-
9
פלפל לחתוך גס ומוסיפים.
-
10
שמיר שוטפים ומכניסים.
-
11
מוסיפים את החומץ עד שפת הכלי.
-
12
אוטמים את הכלי , הופכים ומנערים עד לערבוב מלא.
-
13
את הכלי להניח במקום מוצל .
-
14
מומלץ לנער כל יום.
-
15
מוכן תוך שבוע .
-
16
בתאבון.
-
17
.
1
שוטפים את קליפת האבטיח היטב.
2
לאחר פריסת האבטיח משתמשים בקליפה ובס"מ מהפרי שנשאר (החלק האדום).
3
יש לחתוך את הקליפה לקוביות לפי הגודל הרצוי .
4
יש להכניס את הקליפות לתוך הכלי .
5
להוסיף 2 כפות מלח גדושות .
6
למלא מים עד 2 ס"מ משפת הכלי.
7
ומערבבים.
8
חותכים את שיני השום גס ומוסיפים לכלי.
9
פלפל לחתוך גס ומוסיפים.
10
שמיר שוטפים ומכניסים.
11
מוסיפים את החומץ עד שפת הכלי.
12
אוטמים את הכלי , הופכים ומנערים עד לערבוב מלא.
13
את הכלי להניח במקום מוצל .
14
מומלץ לנער כל יום.
15
מוכן תוך שבוע .
16
בתאבון.
17
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים