- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 תפוחי אדמה (אני השתמשתי ברגילים)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשטוף את תפוחי האדמה, ובעזרת קולפן/מנדולינה לפרוס לפרוסות דקיקות.
-
2
בקערה לשים קרח ומים קרים, ולהשרות את הפרוסות כ5 דקות.
-
3
לסנן נוזלים.
-
4
על נייר סופג לייבש את כל הפרוסות, משני הצדדים - לא לחפף !!! ייבוש מלא.
-
5
לרסס על צלחת ספרי שמן ולסדר את הפרוסות, שלא יהיה אחד על השני.
-
6
לפזר מלח ולרסס מעל מעט שמן.
-
7
להכניס למיקרו ל4 דקות.
-
8
להוציא, להפוך את כולם לצד השני ולהכניס לעוד 4 דקות (עד שישחים מעט).
-
9
להוציא מהמיקרו ולהניח בקערה, לתת לזה 2 דקות להתקרר ולהפוך לקריספי.
-
10
בתיאבון ❤️.
1
לשטוף את תפוחי האדמה, ובעזרת קולפן/מנדולינה לפרוס לפרוסות דקיקות.
2
בקערה לשים קרח ומים קרים, ולהשרות את הפרוסות כ5 דקות.
3
לסנן נוזלים.
4
על נייר סופג לייבש את כל הפרוסות, משני הצדדים - לא לחפף !!! ייבוש מלא.
5
לרסס על צלחת ספרי שמן ולסדר את הפרוסות, שלא יהיה אחד על השני.
6
לפזר מלח ולרסס מעל מעט שמן.
7
להכניס למיקרו ל4 דקות.
8
להוציא, להפוך את כולם לצד השני ולהכניס לעוד 4 דקות (עד שישחים מעט).
9
להוציא מהמיקרו ולהניח בקערה, לתת לזה 2 דקות להתקרר ולהפוך לקריספי.
10
בתיאבון ❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים