- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) קולפים את הבצלים ויוצרים חתך מהחלק החיצוני של הבצל עד לאמצע. מקלפים את גלדי הבצל כך שיווצרו לכם לפחות 3-4 גלדים מכל בצל.
-
2
2) מעבירים את כל החומרים ממלאים את הבצלים והגמבות ומניחים אותם בסיר .
-
3
3)אופן ההכנה הרוטב .
-
4
מטגנים את הבצל עם השום מוסיפים את דבש אבקת בצל ומים ,מבשלים 5 דקות ושופטים לסיר ותמיד אפשר להוסיף מים אם חסר ומבשלים על אש נמוכה כ שעה🕧.
1
1) קולפים את הבצלים ויוצרים חתך מהחלק החיצוני של הבצל עד לאמצע. מקלפים את גלדי הבצל כך שיווצרו לכם לפחות 3-4 גלדים מכל בצל.
2
2) מעבירים את כל החומרים ממלאים את הבצלים והגמבות ומניחים אותם בסיר .
3
3)אופן ההכנה הרוטב .
4
מטגנים את הבצל עם השום מוסיפים את דבש אבקת בצל ומים ,מבשלים 5 דקות ושופטים לסיר ותמיד אפשר להוסיף מים אם חסר ומבשלים על אש נמוכה כ שעה🕧.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים