לןגן

ממולאים גמבה🌶 ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/05/2019 | 19:56
ממולאים גמבה🌶 ובצל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) קולפים את הבצלים ויוצרים חתך מהחלק החיצוני של הבצל עד לאמצע. מקלפים את גלדי הבצל כך שיווצרו לכם לפחות 3-4 גלדים מכל בצל

  2. 2) מעבירים את כל החומרים ממלאים את הבצלים והגמבות ומניחים אותם בסיר

  3. 3)אופן ההכנה הרוטב

  4. מטגנים את הבצל עם השום מוסיפים את דבש אבקת בצל ומים ,מבשלים 5 דקות ושופטים לסיר ותמיד אפשר להוסיף מים אם חסר ומבשלים על אש נמוכה כ שעה🕧