תקציר המתכון: כל מילה מיותרת
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
1) קולפים את הבצלים ויוצרים חתך מהחלק החיצוני של הבצל עד לאמצע. מקלפים את גלדי הבצל כך שיווצרו לכם לפחות 3-4 גלדים מכל בצל
2) מעבירים את כל החומרים ממלאים את הבצלים והגמבות ומניחים אותם בסיר
3)אופן ההכנה הרוטב
מטגנים את הבצל עם השום מוסיפים את דבש אבקת בצל ומים ,מבשלים 5 דקות ושופטים לסיר ותמיד אפשר להוסיף מים אם חסר ומבשלים על אש נמוכה כ שעה🕧