הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמשרים את הקינואה במים כחצי שעה לפחות לפני הבישול ומסננים עד שהמים יוצאים נקיים.
מגרדים בפומפיה גסה את הבצל והגזר.
שמים בסיר 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל ומוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן, מוסיפים את הקינואה ומערבבים, מוסיפים 2 כוסות מים, מתבלים, טועמים ומתקנים טעמים.
מבשלים 10-15 דקות עם מכסה, עד שאין מים בסיר והקינואה רכה, אם צריך מוסיפים קצת מים.
בתאבון.