לןגן

קינואה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 24/04/2019 | 12:32
קינואה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את הקינואה במים כחצי שעה לפחות לפני הבישול ומסננים עד שהמים יוצאים נקיים

  2. מגרדים בפומפיה גסה את הבצל והגזר

  3. שמים בסיר 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל ומוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן, מוסיפים את הקינואה ומערבבים, מוסיפים 2 כוסות מים, מתבלים, טועמים ומתקנים טעמים

  4. מבשלים 10-15 דקות עם מכסה, עד שאין מים בסיר והקינואה רכה, אם צריך מוסיפים קצת מים

  5. בתאבון