קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
משרים את הקינואה במים כחצי שעה לפחות לפני הבישול ומסננים עד שהמים יוצאים נקיים
מגרדים בפומפיה גסה את הבצל והגזר
שמים בסיר 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל ומוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן, מוסיפים את הקינואה ומערבבים, מוסיפים 2 כוסות מים, מתבלים, טועמים ומתקנים טעמים
מבשלים 10-15 דקות עם מכסה, עד שאין מים בסיר והקינואה רכה, אם צריך מוסיפים קצת מים
בתאבון