הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהשרות את הבורגול והגרישה 10 דקות במים...
ללוש טוב להוסיף את הסולת ולהוסיך בהדרגה מים עד לבצק רך ונוח זה קצת פחות מכוס מים...
להוסיך כף מלח ללוש ולשים בצד...
למילוי...
לערבב את הבשר טחון עם בצל צנובר ותבלינים...
לקרוץ פיסות בצק למלא בבשר ולשטח...
להרתיח סיר מיםעם מעט מלח...כשהמים רותחים להוסיף את הקובה ולבשל עד שהם צפים למעלה זה בערך 10 דקות...
להוציא...
מי שרוצה לטגן אז לטגן בשמן חם...
אםשרי לאכול ללא טיגון.