אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,149
צפיות

פסטו בזיליקום איכותי

המתכון של
פסטו בזיליקום איכותי

משפר ומקפיץ כל כריך, תבשיל או מאפה בניחוח של טריות ובגוון ירוק מדהים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • צרור של עלי בזיליקום (קניתי מהשוק אז הזר יותר גדול. אם קונים בסופר אז 2 חבילות)
  • אפשר לערבב עם ירק נוסף כמו פטרוזיליה או כוסברה (לא שמיר...).
  • 5-6 שיני שום (להוסיף או להפחית לפי טעם אישי)
  • שמן זית כרבע כוס (בצנצנת שבמקרר אני מוסיפה עוד טיפה מלמעלה כדי לאטום).
  • מלח לפי טעם.
אופן ההכנה
  • 1

    שוטפת את העלים. מסננת מעט..


  • 2

    קולפת שיני שום וטוחנת ביחד בבלנדר תוך כדי הוספת שמן זית. .


  • 3

    לאחר שזה מחית, מוסיפה מלח ואם רוצים מוסיפים עוד שמן זית. .


  • 4

    מחלקת לפי הצורך. .


  • 5

    מעדיפה להקפיא כי הממרח הזה עדין יחסית לסחוג ואחרי שבוע במקרר הוא פחות טעים ולכן אני מקפיאה גם אם זה כמויות קטנות ומפשירה לפי הצורך..


  • 6

    טעים ומשפר המון גם כממרח וגם כמתבל. בעיקר כי לבזיליקום חיי מקרר קצרים ואחרי יום הוא כבר פחות טרי. .


  • 7

    בהצלחה.


1

שוטפת את העלים. מסננת מעט..


2

קולפת שיני שום וטוחנת ביחד בבלנדר תוך כדי הוספת שמן זית. .


3

לאחר שזה מחית, מוסיפה מלח ואם רוצים מוסיפים עוד שמן זית. .


4

מחלקת לפי הצורך. .


5

מעדיפה להקפיא כי הממרח הזה עדין יחסית לסחוג ואחרי שבוע במקרר הוא פחות טעים ולכן אני מקפיאה גם אם זה כמויות קטנות ומפשירה לפי הצורך..


6

טעים ומשפר המון גם כממרח וגם כמתבל. בעיקר כי לבזיליקום חיי מקרר קצרים ואחרי יום הוא כבר פחות טרי. .


7

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים