לןגן

פסטו בזיליקום איכותי

מאת: ליזה כהן, פורסם: 08/12/2018 | 00:01
פסטו בזיליקום איכותי

תקציר המתכון: משפר ומקפיץ כל כריך, תבשיל או מאפה בניחוח של טריות ובגוון ירוק מדהים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפת את העלים. מסננת מעט.

  2. קולפת שיני שום וטוחנת ביחד בבלנדר תוך כדי הוספת שמן זית.

  3. לאחר שזה מחית, מוסיפה מלח ואם רוצים מוסיפים עוד שמן זית.

  4. מחלקת לפי הצורך.

  5. מעדיפה להקפיא כי הממרח הזה עדין יחסית לסחוג ואחרי שבוע במקרר הוא פחות טעים ולכן אני מקפיאה גם אם זה כמויות קטנות ומפשירה לפי הצורך.

  6. טעים ומשפר המון גם כממרח וגם כמתבל. בעיקר כי לבזיליקום חיי מקרר קצרים ואחרי יום הוא כבר פחות טרי.

  7. בהצלחה