- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
4 בצלים בינוניים חתוך לפלחים
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)אופן ההכנה .
-
2
מטגנים את הבצל והגזר עד ריכוך מלא. .
-
3
2)צולים את הכבדים בגריל לאחר מכן מטגנים אותם במחבת ומוסיפים את הפלפל מלח רוטב טריאקי ויין .
-
4
מצמצמים את הרוטב.
-
5
3)מעבירים למעבד מזון כבדים ,מחמאה ,ביצה קשה ובצל וגזר והכל צריך להיות ממש רותח טוחנים עד לקבלת מרקם חלק .
-
6
4)מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק קטנה מרופדת ניילון נצמד בכל הכיוונים , מכניסים למקרר .
-
7
להתייצבות לכמה שעות אפילו לילה.
-
8
5)מחלצים מהתבנים על מגש ומפלפלים ומגישים .
1
1)אופן ההכנה .
2
מטגנים את הבצל והגזר עד ריכוך מלא. .
3
2)צולים את הכבדים בגריל לאחר מכן מטגנים אותם במחבת ומוסיפים את הפלפל מלח רוטב טריאקי ויין .
4
מצמצמים את הרוטב.
5
3)מעבירים למעבד מזון כבדים ,מחמאה ,ביצה קשה ובצל וגזר והכל צריך להיות ממש רותח טוחנים עד לקבלת מרקם חלק .
6
4)מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק קטנה מרופדת ניילון נצמד בכל הכיוונים , מכניסים למקרר .
7
להתייצבות לכמה שעות אפילו לילה.
8
5)מחלצים מהתבנים על מגש ומפלפלים ומגישים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים