לןגן

פטה כבד עוף עם ריבת בצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 09/11/2018 | 08:35
פטה  כבד עוף עם ריבת בצל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌👌☺😋

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנה

  2. מטגנים את הבצל והגזר עד ריכוך מלא.

  3. 2)צולים את הכבדים בגריל לאחר מכן מטגנים אותם במחבת ומוסיפים את הפלפל מלח רוטב טריאקי ויין

  4. מצמצמים את הרוטב

  5. 3)מעבירים למעבד מזון כבדים ,מחמאה ,ביצה קשה ובצל וגזר והכל צריך להיות ממש רותח טוחנים עד לקבלת מרקם חלק

  6. 4)מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק קטנה מרופדת ניילון נצמד בכל הכיוונים , מכניסים למקרר

  7. להתייצבות לכמה שעות אפילו לילה

  8. 5)מחלצים מהתבנים על מגש ומפלפלים ומגישים