- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
בשר עם ביצה קשה (אפשר רק עם בשר טחון).
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לרסק את תפוחי האדמה לפירה, להוסיף 3 כפות שמן, מלח ופלפל שחור. לקרר.
-
2
להרטיב ידיים ולקחת חתיכה מהפירה, לגלגל לכדור ולמעוך אותו.
-
3
באמצע להניח מן המלית ולסגור את הכדור פירה וליצור קציצה מעט שטוחה.
-
4
לטבול בביצה טרופה ובפירורי לחם ולטגן.
1
לרסק את תפוחי האדמה לפירה, להוסיף 3 כפות שמן, מלח ופלפל שחור. לקרר.
2
להרטיב ידיים ולקחת חתיכה מהפירה, לגלגל לכדור ולמעוך אותו.
3
באמצע להניח מן המלית ולסגור את הכדור פירה וליצור קציצה מעט שטוחה.
4
לטבול בביצה טרופה ובפירורי לחם ולטגן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים