לןגן

פירה במילוי בשר טחון, מצופה פירורי לחם

מאת: לורין אסולין, פורסם: 24/10/2018 | 21:56
פירה במילוי בשר טחון, מצופה פירורי לחם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרסק את תפוחי האדמה לפירה, להוסיף 3 כפות שמן, מלח ופלפל שחור. לקרר

  2. להרטיב ידיים ולקחת חתיכה מהפירה, לגלגל לכדור ולמעוך אותו

  3. באמצע להניח מן המלית ולסגור את הכדור פירה וליצור קציצה מעט שטוחה

  4. לטבול בביצה טרופה ובפירורי לחם ולטגן