אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,234
צפיות

תפו"א אפויים ברוטב צ'ילי

המתכון של
תפו"א אפויים ברוטב צ'ילי

תוספת לכל ארוחה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תפוחי אדמה קטנים קטנים מוכרים בכל סופר שטופים היטב עם הקליפה !! מאת אילנית בניזרי
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית שטוחה פלדלפיה או גריל עוף
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3/4 כוס מים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    את תפוחי האדמה השטופים נחרוץ בכל אחד פס באמצע עם סכין לא עד הסוף ! .


  • 2

    נניח אותם בקערה ,נוסיף את כל מרכיבי התיבול והמים נערבב היטב .


  • 3

    נכניס לשקית קוקי נסגור ונחורר 2 חורים ליציאת אויר.


  • 4

    נניח בתבנית אפייה נאפה בחום 200 מעלות 40 דקות ,נסיר את השקית קוקי נמשיך לאפות עד להזהבה יפה ,ננעץ סכין בתפוחי אדמה ונבדוק אם רך וזה מוכן !! .


1

את תפוחי האדמה השטופים נחרוץ בכל אחד פס באמצע עם סכין לא עד הסוף ! .


2

נניח אותם בקערה ,נוסיף את כל מרכיבי התיבול והמים נערבב היטב .


3

נכניס לשקית קוקי נסגור ונחורר 2 חורים ליציאת אויר.


4

נניח בתבנית אפייה נאפה בחום 200 מעלות 40 דקות ,נסיר את השקית קוקי נמשיך לאפות עד להזהבה יפה ,ננעץ סכין בתפוחי אדמה ונבדוק אם רך וזה מוכן !! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים