לןגן

תפו"א אפויים ברוטב צ'ילי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 23/10/2018 | 18:23
תפו"א אפויים ברוטב צ'ילי

תקציר המתכון: תוספת לכל ארוחה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את תפוחי האדמה השטופים נחרוץ בכל אחד פס באמצע עם סכין לא עד הסוף !

  2. נניח אותם בקערה ,נוסיף את כל מרכיבי התיבול והמים נערבב היטב

  3. נכניס לשקית קוקי נסגור ונחורר 2 חורים ליציאת אויר

  4. נניח בתבנית אפייה נאפה בחום 200 מעלות 40 דקות ,נסיר את השקית קוקי נמשיך לאפות עד להזהבה יפה ,ננעץ סכין בתפוחי אדמה ונבדוק אם רך וזה מוכן !!