- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
למי שאוהב חריף אפשר להוסיף פפריקה חריפה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשטוף היטב את התפוא עם סבון .
-
2
לבשל בסיר את התפוא שלמים עד לריכוך.
-
3
להוציא מהמים לקרר.
-
4
לחתוך לרבעים .
-
5
לערבב בקערה את המרכיבים לרוטב עד שאין גושים .
-
6
לטבול את התפוא שיהיה עטוף ברוטב .
-
7
לסדר בתבנית עם נייר אפיה .
-
8
את הרוטב שנישאר לשפוך מעל .
-
9
לפזר פרורי לחם זהובים .
-
10
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות .
-
11
לאפות במשך 30-50 דקות .
-
12
עד שהכל מזהיב ונהיה קריספי.
1
לשטוף היטב את התפוא עם סבון .
2
לבשל בסיר את התפוא שלמים עד לריכוך.
3
להוציא מהמים לקרר.
4
לחתוך לרבעים .
5
לערבב בקערה את המרכיבים לרוטב עד שאין גושים .
6
לטבול את התפוא שיהיה עטוף ברוטב .
7
לסדר בתבנית עם נייר אפיה .
8
את הרוטב שנישאר לשפוך מעל .
9
לפזר פרורי לחם זהובים .
10
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות .
11
לאפות במשך 30-50 דקות .
12
עד שהכל מזהיב ונהיה קריספי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים