אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

976
צפיות

פוטטוס

המתכון של
פוטטוס

הקטנים והגדולים יעופו על זה טעים ברמות

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תפוא
  • לרוטב
  • 2 כפותמיונז
  • 2 כפות חרדל
  • שמן זית
  • כפית שום קטוש
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה גרוסה מתוקה
  • למי שאוהב חריף אפשר להוסיף פפריקה חריפה
  • כף טוסקנה
  • מלח
  • פילפל שחור גרוס
  • חצי כוס פרורי לחם זהובים
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף היטב את התפוא עם סבון .


  • 2

    לבשל בסיר את התפוא שלמים עד לריכוך.


  • 3

    להוציא מהמים לקרר.


  • 4

    לחתוך לרבעים .


  • 5

    לערבב בקערה את המרכיבים לרוטב עד שאין גושים .


  • 6

    לטבול את התפוא שיהיה עטוף ברוטב .


  • 7

    לסדר בתבנית עם נייר אפיה .


  • 8

    את הרוטב שנישאר לשפוך מעל .


  • 9

    לפזר פרורי לחם זהובים .


  • 10

    להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות .


  • 11

    לאפות במשך 30-50 דקות .


  • 12

    עד שהכל מזהיב ונהיה קריספי.


1

לשטוף היטב את התפוא עם סבון .


2

לבשל בסיר את התפוא שלמים עד לריכוך.


3

להוציא מהמים לקרר.


4

לחתוך לרבעים .


5

לערבב בקערה את המרכיבים לרוטב עד שאין גושים .


6

לטבול את התפוא שיהיה עטוף ברוטב .


7

לסדר בתבנית עם נייר אפיה .


8

את הרוטב שנישאר לשפוך מעל .


9

לפזר פרורי לחם זהובים .


10

להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות .


11

לאפות במשך 30-50 דקות .


12

עד שהכל מזהיב ונהיה קריספי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים