לןגן

פוטטוס

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 17/10/2018 | 17:56
פוטטוס

תקציר המתכון: הקטנים והגדולים יעופו על זה טעים ברמות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את התפוא עם סבון

  2. לבשל בסיר את התפוא שלמים עד לריכוך

  3. להוציא מהמים לקרר

  4. לחתוך לרבעים

  5. לערבב בקערה את המרכיבים לרוטב עד שאין גושים

  6. לטבול את התפוא שיהיה עטוף ברוטב

  7. לסדר בתבנית עם נייר אפיה

  8. את הרוטב שנישאר לשפוך מעל

  9. לפזר פרורי לחם זהובים

  10. להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  11. לאפות במשך 30-50 דקות

  12. עד שהכל מזהיב ונהיה קריספי