(אפשר להוסיף כל ירק שרוצים:בטטה,קישוא,דלורית,פרחי כרובית וכדומה)
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
1/2 כף אבקת מרק עוף
1/4 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
1
את הפתיתים בישלתי בסיר עם מים ומלח (כמו שמבשלים פסטה,ספגטי) כרבע שעה עשרים דקות עד שמתרכך, מסננת את הפתיתים ושמה בצד..
2
בסיר שמה שמן, מטגנת בצל קצוץ עד שמזהיב טיפה, מוסיפה 1-2 פלפל אדום חתוך לקוביות ומערבבת ,לטגן כדקה ולהוסיף 1 עגבנייה חתוכה לקוביות בינוניות (אפשר להוסיף ירקות למיניהם כמו קישואים,בטטה וכדומה, הכל חתוך לקוביות), לאחר טיגון קל תוך בחישה להוסיף רבע כוס מים רותחים והתבלינים, לערבב..
3
להוסיף את הפתיתים , לערבב. לקצוץ חופן כוסברה/פטרוזיליה ולהוסיף לסיר, לערבב עוד דקה ולכבות את האש..
4
יוצא אחד אחד וטעים 👍 בתאבון (:.
1
את הפתיתים בישלתי בסיר עם מים ומלח (כמו שמבשלים פסטה,ספגטי) כרבע שעה עשרים דקות עד שמתרכך, מסננת את הפתיתים ושמה בצד..
2
בסיר שמה שמן, מטגנת בצל קצוץ עד שמזהיב טיפה, מוסיפה 1-2 פלפל אדום חתוך לקוביות ומערבבת ,לטגן כדקה ולהוסיף 1 עגבנייה חתוכה לקוביות בינוניות (אפשר להוסיף ירקות למיניהם כמו קישואים,בטטה וכדומה, הכל חתוך לקוביות), לאחר טיגון קל תוך בחישה להוסיף רבע כוס מים רותחים והתבלינים, לערבב..
3
להוסיף את הפתיתים , לערבב. לקצוץ חופן כוסברה/פטרוזיליה ולהוסיף לסיר, לערבב עוד דקה ולכבות את האש..