לןגן

פתיתים עם בצל מטוגן,פלפל,עגבנייה וכוסברה.

מאת: Sari Noy, פורסם: 21/09/2018 | 14:53
פתיתים עם בצל מטוגן,פלפל,עגבנייה וכוסברה.

תקציר המתכון: תוספת טעימה ומשביעה והכי חשוב יוצא אחד אחד.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפתיתים בישלתי בסיר עם מים ומלח (כמו שמבשלים פסטה,ספגטי) כרבע שעה עשרים דקות עד שמתרכך, מסננת את הפתיתים ושמה בצד.

  2. בסיר שמה שמן, מטגנת בצל קצוץ עד שמזהיב טיפה, מוסיפה 1-2 פלפל אדום חתוך לקוביות ומערבבת ,לטגן כדקה ולהוסיף 1 עגבנייה חתוכה לקוביות בינוניות (אפשר להוסיף ירקות למיניהם כמו קישואים,בטטה וכדומה, הכל חתוך לקוביות), לאחר טיגון קל תוך בחישה להוסיף רבע כוס מים רותחים והתבלינים, לערבב.

  3. להוסיף את הפתיתים , לערבב. לקצוץ חופן כוסברה/פטרוזיליה ולהוסיף לסיר, לערבב עוד דקה ולכבות את האש.

  4. יוצא אחד אחד וטעים 👍 בתאבון (: