תקציר המתכון: תוספת טעימה ומשביעה והכי חשוב יוצא אחד אחד.
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
את הפתיתים בישלתי בסיר עם מים ומלח (כמו שמבשלים פסטה,ספגטי) כרבע שעה עשרים דקות עד שמתרכך, מסננת את הפתיתים ושמה בצד.
בסיר שמה שמן, מטגנת בצל קצוץ עד שמזהיב טיפה, מוסיפה 1-2 פלפל אדום חתוך לקוביות ומערבבת ,לטגן כדקה ולהוסיף 1 עגבנייה חתוכה לקוביות בינוניות (אפשר להוסיף ירקות למיניהם כמו קישואים,בטטה וכדומה, הכל חתוך לקוביות), לאחר טיגון קל תוך בחישה להוסיף רבע כוס מים רותחים והתבלינים, לערבב.
להוסיף את הפתיתים , לערבב. לקצוץ חופן כוסברה/פטרוזיליה ולהוסיף לסיר, לערבב עוד דקה ולכבות את האש.
יוצא אחד אחד וטעים 👍 בתאבון (: