הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשוטפים את הבורגול היטב היטב: שמים בקערה, ממלאים את הקערה מים מהברז, שופכים את המים בזהירות וחוזר חלילה 9-10 פעמים..
מוזגים פנימה את המים הרותחים..
מכסים למשך 20 דקות, שהבורגול יתפח..
קוצצים דק את הבצל ומטגנים במעט שמן עד להשחמה.
מוסיפים 2 שיני שום קצוצות ומוסיפים להשחים גם אותן..
לתוך הסיר על להבה נמוכה, מעבירים את הבורגול מהקערה..
מוסיפים את הכוסברה..
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס..
מערבבים היטב..
מגישים חם, בתאבון 💞.