תקציר המתכון: תוספת טעימה ובריאה.
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שוטפים את הבורגול היטב היטב: שמים בקערה, ממלאים את הקערה מים מהברז, שופכים את המים בזהירות וחוזר חלילה 9-10 פעמים.
מוזגים פנימה את המים הרותחים.
מכסים למשך 20 דקות, שהבורגול יתפח.
קוצצים דק את הבצל ומטגנים במעט שמן עד להשחמה
מוסיפים 2 שיני שום קצוצות ומוסיפים להשחים גם אותן.
לתוך הסיר על להבה נמוכה, מעבירים את הבורגול מהקערה.
מוסיפים את הכוסברה.
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מערבבים היטב.
מגישים חם, בתאבון 💞