הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכין בסיר של הקוסקוס מים עם כף מלח ולהביא לרתיחה בזמן שהמים רותחים .
לשפוך לקערה שטוחה קילו סולת להוסיף עם היד מים על הסולת ולערבב ושוב להוסיף מים עם היד ולערבב בערך 1-2 כוסות לקילו עד שכל סולת מקבלת מים ונרטבת והופכת לעיגולים עיגולים .
מעבירים למסננת של קוסקוס ומסננים את הכל .
לאחר הסינון להוסיף 2 כפיות מלח מעט כורכום לערבב היטב ולעשות גומה ולשפוך כוס שמן לערבב עם היד טוב שכל הגרגירים יקבלו שמן .
להעביר לסיר עם החורים להניח ע׳ג הסיר עם המים הרותחים ולהמתין עד ש קוסקוס יוציא אדים ברגע שמוציא אדים לכסות את הסיר ולתת לזה להתבשל שעה .
אחרי שעה לשפוך בזהירות את הקוסקוס לקערה השטוחה .
לפתוח אותו עם כף ולמעוך את הגושים .
לשפוך 2-3 כוסות מים מהברז ולערבב היטב את הקוסקוס .
להדק את כל הקוסקוס לצד אחד ולשפוך על הכל כוס מים להדק טוב ולהניח 10 דקות למנוחה .
זה הזמן להוסיף מים לסיר שעליו מתבשל הקוסקוס ולהביא לרתיחה לאחר המנוחה לפתוח אותו שוב עם כף .
ולהעביר שוב לסיר עם החורים להניח ע׳ג הסיר עם המים הרותחים להמתין עד שיצאו אדים ולכסות את הסיר עכשיו נבשל את הקוסקוס עוד חצי שעה .
לאחר חצי שעה מוציאים את הקוסקוס .
מרטיבים עם ממש מעט מים מה רז בערך רבע כוס אפילו פחות ומערבבים טוב טוב עם כף זהירות זה רותח .
לאחר שהתקרר מעט מעבירים במסננת של קוסקוס ומתענגים ליד מרק ירקות או תבשיל שעועית לבנה עם בשר זה פשוט מעדן מלכים .