- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
שתי חבילות ערמונים קלופים
-
-
-
אצבע בזיליקום קצוץ של דורות
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ראשית נבשל את הניוקי בסיר עם מים רותחים וכף מלח, לפחות שש דקות .
-
2
עד שמוכן .נסנן ונניח במסננת ..
-
3
במחבת נטגן מעט עם שמן קנולה את השום הכתוש, נוסיף לו את החתיכות פטריות והערמונים, נקלה אותם מעט , נוסיף את אצבעות התיבול של דורות,.
-
4
כף גדושה של סילאן , מלח,פלפל שחור גרוס ונבשל על אש נמוכה ,.
-
5
נוסיף את הניוקי ונערבב יחד ונבשל עד לספיגת טעמים ..
-
6
ניתן להוסיף גם למנה אצבעות של בטטה אפויה בתנור וגבינת פרמזן מגורדת בזמן ההגשה ..
-
7
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
ראשית נבשל את הניוקי בסיר עם מים רותחים וכף מלח, לפחות שש דקות .
2
עד שמוכן .נסנן ונניח במסננת ..
3
במחבת נטגן מעט עם שמן קנולה את השום הכתוש, נוסיף לו את החתיכות פטריות והערמונים, נקלה אותם מעט , נוסיף את אצבעות התיבול של דורות,.
4
כף גדושה של סילאן , מלח,פלפל שחור גרוס ונבשל על אש נמוכה ,.
5
נוסיף את הניוקי ונערבב יחד ונבשל עד לספיגת טעמים ..
6
ניתן להוסיף גם למנה אצבעות של בטטה אפויה בתנור וגבינת פרמזן מגורדת בזמן ההגשה ..
7
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים