לןגן

ניוקי עם ערמונים,פטריות ומקלוני בטטה-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 07/05/2018 | 03:24
ניוקי עם ערמונים,פטריות ומקלוני בטטה-דורית כהן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נבשל את הניוקי בסיר עם מים רותחים וכף מלח, לפחות שש דקות

  2. עד שמוכן .נסנן ונניח במסננת .

  3. במחבת נטגן מעט עם שמן קנולה את השום הכתוש, נוסיף לו את החתיכות פטריות והערמונים, נקלה אותם מעט , נוסיף את אצבעות התיבול של דורות,

  4. כף גדושה של סילאן , מלח,פלפל שחור גרוס ונבשל על אש נמוכה ,

  5. נוסיף את הניוקי ונערבב יחד ונבשל עד לספיגת טעמים .

  6. ניתן להוסיף גם למנה אצבעות של בטטה אפויה בתנור וגבינת פרמזן מגורדת בזמן ההגשה .

  7. בתאבון ובהצלחה 🌹