קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית נבשל את הניוקי בסיר עם מים רותחים וכף מלח, לפחות שש דקות
עד שמוכן .נסנן ונניח במסננת .
במחבת נטגן מעט עם שמן קנולה את השום הכתוש, נוסיף לו את החתיכות פטריות והערמונים, נקלה אותם מעט , נוסיף את אצבעות התיבול של דורות,
כף גדושה של סילאן , מלח,פלפל שחור גרוס ונבשל על אש נמוכה ,
נוסיף את הניוקי ונערבב יחד ונבשל עד לספיגת טעמים .
ניתן להוסיף גם למנה אצבעות של בטטה אפויה בתנור וגבינת פרמזן מגורדת בזמן ההגשה .
בתאבון ובהצלחה 🌹