- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
קופסת פטריות חתוכות או סלסלת פטריות טריות
-
מיכל וחצי שמנת להקצפה ( רגילה או לבישול)
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להרתיח את התפו"א שלמים עד לריכוך ולצנן.
-
2
לפרוס עיגולים על התבנית ולפזר מעל מלח .
-
3
בסיר קטן נטגן בצל קצוץ קטן עם 50 גרם חמאה/מחמאה להוסיף כפית סוכר ,פטריות ושאר התבלינים ,להוסיף את השמנת מתוקה עד לביעבוע ולכבות .
-
4
לשפוך את התערובת על התפוחי האדמה .
-
5
להכניס לתנור חום 180 ל15 דקות עד שהכל מבעבע בתנור.
-
6
לפזר גבינה מגורדת כ 150 גרם להמשיך בתנור עד להשחמה.
-
7
בתאבון אילנית ☺.
1
להרתיח את התפו"א שלמים עד לריכוך ולצנן.
2
לפרוס עיגולים על התבנית ולפזר מעל מלח .
3
בסיר קטן נטגן בצל קצוץ קטן עם 50 גרם חמאה/מחמאה להוסיף כפית סוכר ,פטריות ושאר התבלינים ,להוסיף את השמנת מתוקה עד לביעבוע ולכבות .
4
לשפוך את התערובת על התפוחי האדמה .
5
להכניס לתנור חום 180 ל15 דקות עד שהכל מבעבע בתנור.
6
לפזר גבינה מגורדת כ 150 גרם להמשיך בתנור עד להשחמה.
7
בתאבון אילנית ☺.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים